top of page

Het GRATIS Grip Op Je Cyclus Programma

Speciaal voor meiden tot 18 jaar.

Laat je cyclus voor je werken in plaats van beperken

Stel je eens voor, een wereld waar jij, als jonge vrouw, volledig begrepen wordt. Waar jouw unieke behoeften centraal staan. Dit is het begin van een reis waarin je de kracht van je cyclus leert begrijpen en omarmen. 

 

Het is tijd om de stilte rondom menstruatie te doorbreken. Geen taboes meer, geen onnodige klachten die je dagelijks leven beïnvloeden. Het Grip Op Je Cyclus Programma is jouw weg naar een klachtenvrije cyclus

 

Beeld je in: een leven zonder vervelende klachten, met meer energie door de hele maand heen. Dit is geen droom, maar kan werkelijkheid worden. Het is tijd om de controle terug te nemen. Meld je nu aan voor het Grip Op Je Cyclus Programma en begin aan jouw reis naar een krachtiger, energieker leven.

Dit is inbegrepen bij dit unieke programma.

16+ korte video's die je helpen jouw bewustzijn en kennis vergroten over jouw menstruatiecyclus

Het e-book Bloed serieus

Je leert de signalen van jouw lichaam begrijpen. Waar duidt mijn hoofdpijn, buikpijn, rugpijn, vermoeidheid en/of vele bloedverlies op

Concreet stappenplan om jouw menstruatieklachten zoals mood swings, pijn en vermoeidheid op te lossen

Je leert hoe klachten vaak ontstaan en wat jij hier zelf aan kunt doen zonder dat je pijnstillers of medicijnen nodig hebt

Je leert hoe je op een gezonde manier jouw grenzen beter aan kunt geven zodat er beter naar je geluisterd wordt

Je krijgt een baanbrekende tool in handen waarmee jouw ouders, docent en geliefde leert hoe ze meer rekening kunnen houden met jouw behoeftes (Mannenprogramma met 20+ video's)

Niet langer symptomen bestrijden

Van de huisarts kreeg ik anti depressieva voorgeschreven voor mijn humeur schommelingen. Zo blij dat ik dankzij dit programma inzicht heb in mijn cyclus en mijn klachten op een natuurlijke manier op heb kunnen lossen. Die bezem blijft nu mooi in de kast staan en daar ben ik en mijn hele omgeving zeer blij mee ;-)

Aris

Van theorie naar praktijk

“Als gezondheidswetenschapper heb ik geleerd welke hormonen er tijdens welke fase van de menstruatiecyclus een rol spelen, de theorie dus.  Nu weet ik praktisch welke voedingsstoffen mijn lichaam optimaal ondersteunen. wat een waardevolle inzichten heb ik door dit programma gekregen."

Evelien

Van Endometriose naar pijnvrije menstruaties

Jarenlang heb werd ik van het kasje naar de muur gestuurd. Na jaren van onzekerheid kwam de uiteindelijke diagnose: Endometriose. De pil was de enige oplossing volgens de artsen. Het programma van het Menstruatie instituut bracht dermate verlichting dat ik nu klachtenvrij door het leven ga.

Michelle

Stel je dit plaatje even voor:

Je merkt dat je menstrueert, maar deze keer ervaar je geen klachten. Geen pijnstillers nodig en je houdt zelfs tampons en maandverband over omdat je korter vloeit. Je hebt deze maand geen woordenwisselingen gehad en voelt je gelukkig en energiek. Je weet precies wanneer je iets wel of niet moet doen en alles wat je onderneemt, gaat als vanzelf.

Je realiseert je dat 'grip op jouw cyclus' voor je werkt op alle gebieden van je leven. Flow is niet langer een concept maar een ervaring. Jouw dromen en wensen worden werkelijkheid omdat je precies weet wat je wilt en wanneer je het moet doen. Deze harmonie en controle hebben een positieve invloed op je hele leven, waardoor je doelen bereiken moeiteloos en plezierig is.

Waanzinnige ondersteuning

De jeugd heeft de toekomst. Toch moeten nog veel te veel jonge meiden zoals jij, elke maand over hun gezonde grenzen heen om het tempo en de werkwijze van de 'mannen maatschappij' vol te houden. Dit mag echt stoppen vindt je niet?

Dit leidt namelijk tot stress en dus ook tot hevigere menstruatieklachten. Wij hebben onderzoek gedaan onder 19.000 jonge meiden en gevraagd aan welke informatie jullie behoefte hebben. Hier hebben we een online programma voor ontwikkeld met korte video's en handige hulpmiddelen.

 

Uniek is het ondersteuningsprogramma dat wij in samenspraak met jullie gemaakt hebben. Het geeft je een tool om makkelijker met de volwassen wereld te praten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan video's die ingesproken zijn door specialisten.

Deze specialisten leggen bijvoorbeeld aan je gymdocent uit waarom sporten de dag voor en de eerste dag van de menstruatie medisch gezien geen goed idee is. Kortom een waanzinnig programma met geweldige ondersteuning voor jou.

Dit programma is helemaal GRATIS voor jou

Inzicht in jouw cyclus en de eerste stappen naar Grip op jouw cyclus

Onbeperkt toegang tot het unieke Grip Op Je Cyclus Programma voor de jeugd

Het e-book Bloed serieus

Video's over hoe jouw cyclus precies werkt

16+ korte video's waarin je leert wat de krachten en valkuilen tijdens jouw cyclus zijn

Wat jij aan menstruatieklachten kunt doen

Als extra BONUS Het mannenprogramma dat je mag delen met de mannen in leven (een echte game changer)

Veel gestelde vragen
  • Je hebt toegang totdat je 18 jaar wordt

  • Dat kan en mag zeker. Ze mogen zich ook zelf aanmelden. Het is immers gratis

  • Ja er is een zeer groot verschil tussen deze twee programma's. Het programma voor volwassen vrouwen is niet gratis en heeft andere inhoud die bij hun levens fases hoort.

Oplossen i.p.v. symptomen bestrijden

Het Grip op je cyclus programma heeft mijn kijk op menstruatieklachten volledig veranderd. Nu begrijp ik eindelijk wat er aan de hand is en kan ik gericht aan een oplossing werken. Echt een eye-opening ervaring!

Shara

Stress reductie in het kwadraat

Bij de huisarts, gynaecoloog en psycholoog kwam ik niet verder. Vanaf mijn 15e gebruikte ik al antidepressiva voor mijn stemmingswisselingen. Daarnaast had ik veel last van hartkloppingen en stress. Het is echt ongelofelijk hoe goed het nu met mij gaat na de hulp die ik van Anke en Peter heb ontvangen. Geen antidepressiva meer nodig en meer energie als ooit tevoren. Ook mijn stress en hartkloppingen zijn verdwenen. Last van je menstruatie? Dan hoop ik dat dit programma je net zoveel brengt als mij.

Desirée

In 5 maanden weer een gladde huid

Het programma heeft me geholpen om te begrijpen dat ik niet alleen ben in mijn strijd met menstruatiepijn en huidproblemen. De ondersteuning die ik hier vond, was precies wat ik nodig had om door te gaan en verandering teweeg te brengen. Dankbaar voor deze ervaring!

Anouk

Het GRATIS Grip Op Je Cyclus Programma

Speciaal voor meiden tot 18 jaar.

Start nu jouw

bottom of page